Reklam :)

Lite reklam för Konst på gångavstånd som kommer att gå av stapeln under påskhelgen. (Bilderna bakom Anders som blir intervjuad är mina).

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/gavledala/konst-pa-gang-pa-gangavstand

9 thoughts on “Reklam :)

 1. Japp nu har jag kollat inslaget. Å du låg strategiskt rätt placerad bakom killen som intervjuades – Anders Thyr. Man tackar skulle jag vilja säga.
  Det lilla jag såg av dina miniatyrer var jättefint, men nästa år ska du nog satsa på att rama in dom – de är sååååå fina. Åsså hänger du upp dom precis som du gjorde – fast som en stor helhet. Alternativt att du sätter fast dom i en megastor ram allihopa.
  Jag är faktiskt väldigt stolt över dig Jane – vill bara att du ska veta:-)

 2. Japp, jag såg dom allt, fast det hade ju varit bra om Du varit där också, för då hade dom säkert visat mer!

  Kul att Du hänger med till Blåkulla;-))

 3. Kom att tänka på lokalerna, verkar vara sådär fantastiskt fint som i vårat Gamla Industrilandskap, vet att Er kommun var i Norrköping för några år sedan för att kolla, har dom utvecklat området ytterligare!
  Snart Påsklov för Dej;)

 4. Var väldigt nära att hela rubbet revs här hos oss, stod tomt i många år, fördelen här är att kommunen köpte hela området, sedan har vi ju Fredrik Lundberg som är Norrköpingson och var den som började satsa på sin gamla hemstad och sedan har renoveringarna bara fortsatt även av andra lokala byggföretag som köpt gamla fallfärdiga citybyggnader, så trots alla köpcentrum lever vårt city.
  Fredrik plöjer ner pengar just i city, äger nu en massa fastigheter som renoveras på mycket spännande sätt, bra med sådana lokalpatrioter som satsar trots att han inte bor kvar!
  Förstår Er rädsla, när Er kommun var här lät det som om dom tänkte satsa på en utveckling av Ert område, men så blev det alltså inte!

 5. Hoppas Du kommit helskinnad ur sista dagen innan Påsklovet och att förkylningen inte blivit sämre, stänger ner hos mej nu så jag vill bara önska Dej en fin Påskhelg och så hoppas att Ni får många och trevliga besökare på utställningen!

  Glad Påsk!

 6. Jane, Du var inte med på det underliga jag upptäckte!
  Så gör jag också hos Dej ibland, speciellt när Du laddat upp många på en och samma gång;)

 7. Hejsan, och glad påsk på dej! 🙂

  Hoppas det har kommit gott om besökare till utställningen!?

  Den jag var på igår var en samlingsutställning med 50-60 stycken olika deltagare, och jag måste ju säga att jag föredrar att få allt samlat på ett ställe istället för att behöva åka halva Skåne runt och hälsa på hemma hos var och en av konstnärerna. Vilket naturligtvis kan ha sin charm det också, men då bör man nog bo ganska centralt i det aktuella området för att ha en rimlig chans att hinna med alla man vill. 🙂 Så jag hoppas att det här konceptet kommer tillbaka nästa år igen – och så vidare. (Det var alltså första gången i år).

  Ha en fortsatt kul och härlig helg!! 🙂

 8. Nu håller jag tummarna att du får många besökare under påskhelgen. Här var det strålande sol hela dagen, men svinkallt. Skickar upp lite sol till Gävle så att folk vill ta en promenad till er utställning. Å jag lovar att jag behåller kylan;-)

 9. Hur har det gått, inte ett dugg nyfiken;)
  Hoppas människor inte drar sig för att gå ut i det lite kyliga vädret, lite svårt att hålla sig på läsidan i solen hela tiden;)

  Ha en fortsatt bra Påsk!

Comments are closed.