5 thoughts on “This is for a friend :)

 1. Wow! Har du målat denna vackra kvinna!!?
  I så fall stort GRATTIS konstnär Jane:-)

 2. Åh, har du svept ihop denna i helgen för att ställa ut den till påsk!? 😎 (Nä, det är väl inte möjligt – måste ha tagit betydligt längre tid att göra!?).

  Spännande uttryck!! Känns faktiskt som om jag skulle behöva ha verkets namn till hjälp för att kunna tolka det. 🙂

  Svar: Skulle fått tillbaka tentorna i slutet av veckan, men det senaste är att de (kanske?) kommer om nån/några dar istället… :-I Det där irriterar mej en aning, måste jag säga! Känns så himla tydligt gång på gång att vi distanselever är en åsidosatt grupp i förhållande till de som läser samma kurs på plats på Högskolan i Halmstad. Våra föreläsningar tex är ett eller två år gamla inspelningar, och tydligen våra övningar också för det händer allt som oftast att vi får länkar till saker och ting ute på nätet och så visar det sej att de inte längre existerar. Man kunde ju tycka att läraren åtminstone kunde bemöda sej om att kolla det innan hon lägger ut dem, men icke…

  Ha en skön söndagkväll!!! 🙂

 3. Säger som BP har Du målat denna tavla, gillar jag verkligen mycket så fiiiiiin, vore väl ngt för påskutställningen;)
  Har Du Påsklov före eller efter Påsk förresten!? Själv tagit Påsklov i år, ledig hela veckan före Påsk, skall bli underbart, behövs en ledighet då ju jul-nyår m.m försvann i sjukdom!

 4. Aha! Ja, hade du inte nån personlig koppling där, eller hur!? Fast själv är jag helt nollad på housewivesarna, så tyvärr ingen igenkänning. Men det hindrar ju inte att jag gillar tavlan ändå! 😀

  Svar: Det är traditionell snöplogning med traktor som gäller för att få bort snön från konstgräsplanen. Och så får man salta väck det sista isiga… Värmeslingor hade ju varit helt suveränt, men det är ju inget en liten skitklubb ute på vischan har råd med precis. <:-) Nästa träningsmatch är tydligen inplanerad till onsdagkväll. Tror det är då SMHI har utlovat nån/några decimeter snö – så den matchen lär nog bli inställd, om de inte ändrar prognosen till något trevligare än det där!

 5. Svar: Tack för din upplysande kommentar… jg är nollställd på tv som du vet, men jag minns att din bästis var med i den serien som jag aldrig sett.
  Lycka till med tavlorna! Visa upp dom på bloggen bara sedan!!!

Comments are closed.