213 Nostalgi (21/365)

Kakor smakar som bäst när de kommer från en gammal kakburk … ja, kakorna ska ju vara färska förståss 😉
Vill bara meddela att de drömmar som fanns i den här nu tagit slut, kanske dags för nya?

9 thoughts on “213 Nostalgi (21/365)

 1. Gamla kakburkar är kult. Älskar dom. Har letat på loppisar efter fynd där, men inte hittat "det". Vill att den är oskadd på utsidan nämligen. Svårt att hitta.

 2. Önskar att jag varit lite förståndigare i min ungdom och sparat på en del gamla burkar jag ägde då, gav bort dom till höger och vänster, kanske skulle ha lite kakor hemma om jag hade någon gammal fin burk;) Nu finns det aldrig sådant!
  Du får väl sätta igång och baka lite till Dina fikagäster, fast egentligen vore det ju bättre att dom bakade och fyllde på burken;)

 3. Gamla burkar är framförallt mycket charmigare än nya. 🙂 Jag brukar kika efter såna på loppisar/second hand. Fast det är sällan man hittar några verkliga fynd…

  Det var mycket riktigt lodjursspår. En annan "byinvånare" hade sprungit ihop med två karlar ute i skogen, som visade sej komma från Länsstyrelsen och hade i uppdrag att spåra lodjuret. Fast jag har då inte sett några fotavtryck efter dem här, så jag vet inte om de möjligtvis fick "tappt" nånstans!? 😉

  Apropå "byinvånare", så kollade jag och maken nyss på veckans avsnitt av "Konstkuppen" på Svt-Play. (Vi glömde alldeles bort det programmet när det gick i onsdagskväll). Det avsnittet var härifrån, och själva konstverket hade jag ju med på bild i bloggen nångång i höstas. 🙂 Det var rätt många man känner och/eller åtminstone känner igen som hade kommit med på ett hörn i programmet. 😀

 4. Hoppas Du fick en skön långpromenad med Max, här kom solen fram även idag;)
  Vitlök är bakteriedödande, fast just nu knaprar jag på en bit färsk ingefära varje dag, knaprar kanske är fel att säga, det är absolut inte gott så jag klarar inte av att ha det i munnen så lång stund, så illa som det smakar så borde det ta bort dom sista resterna och skydda mnot nya bakterieangrepp;)

 5. Sådana här vackra burkar kan man inte få för många av. Förr kunde man hitta hur många som helst på loppisar – men nu är de lite för populära. Nu får man vara rädd om de man har helt enkelt!
  Och nog ska man ha nåGOTT i dem 😉

Comments are closed.