Fototriss: Vad ligger dig varmt om hjärtat?

Veckans Fototriss handlar om vad som ligger mig varmt om hjärtat. Förutom familjen är det min lilla kolonistuga med trädgård. Att bara gå genom grinden på det knastrande gruset, insupa alla dofter som kommer från blommorna (ja, vi är snart där), upptäcka djurlivet  – då är allt annat bara borta – det är lätt att leva i nuet på den platsen.

Trädgården är fylld av många blommor som drar fjärilar.
Fågelbadet är välbesökt av både fåglar och bin. Under badet bor det två olika sorters grodor, lika spännande varje vår att se om de överlevt.

En bild som omfattar det mesta som ligger mig varmt om hjärtat – stugan, trädgården och lilla Max 🙂

Den här veckan kan man tävla om ett presentkort hos Ving, de har valt ett hjärta som symbol, Sunny Heart, därav veckans tema. Drömmen är att få resa till Florens i Italien över en långhelg, att få se Michelangelos staty David i verkligheten … ja, drömma kan man  … fast det blir väl i hängmattan mellan äppelträden 🙂

7 thoughts on “Fototriss: Vad ligger dig varmt om hjärtat?

  1. Vilken underbar triss! Ettan är ju helt otroligt, tvåan riktigt söt och trean med Max är så himla rolig – tänker främst på hans öron!
    Dessutom ingen snö här, bra Jane, bra:-)

  2. Den trissen var verkligen fantastiskt fin, så mycket känsla både i skrift och bilder, och så har Du lyckats få Max att posera oxå;)
    Snart, mycket snart kan Du ligga i hängmattan och drömma Dej bort till främmande länder, Florens ligger på min lista oxå!

  3. Så vackert du avbildat Guds natur! Visst börjar längtan efter vår och sommar gro i oss nu, trots att allt är fruset och dött så KOMMER de, våren och sommaren 🙂

Comments are closed.