26 Bortskämd (168/365)

Edvin 2 år 1 Edvin 2 år 2
Nu vill jag inte påstå att barnbarnet är bortskämt men risken är stor att han kommer att bli det av sin farmor. Kan man annat med den ”gobiten”?

11 thoughts on “26 Bortskämd (168/365)

 1. Gud så SÖT han är!! Klart du kommerskämma bort honom. Vilken unge!!!! Charmigt är ju bara förnamnet! Nästan att t o m jag skulle vilja göra en ansträngning här!
  Vad heter han? Är mamman frän ett asiatiskt land. Han är nog lika söt som min bloggprinsessa Nika – fast hon är ju lite äldre – typ två år eller så. Men den åldersskillnaden spelar ju ingen roll längre om 20 år eller så. Det kallas fär ”matchmaking” förresten;-)

 2. Nä, vad ska man med barnbarn till, om man INTE får skämma bort dem!? 😉

  Skämt å sido… Det är nog ingen fara – du vet säkert hur man skämmer bort barn på bra och riktiga sätt, så det blir alldeles säkert hur bra som helst med den saken. 🙂

  Och så klart att du ska se till att du inte jobbar massor av timmar obetalt!! Lön eller kompledigt är ju en självklarhet på de flesta andra arbetsplatser, så!! Fast jag kan tänka mej att det inte är helt enkelt att skriva i lönelistan om man tex har suttit i en massa telefonsamtal med föräldrar och så där på kvällar och helger… Men det måste man ju också få betalt för, för det inkräktar ju faktiskt på fritiden!?

 3. Skulle vara svårt att motstå det charmtrollet, vilka ögon och vilket leende, fast man kan ju skämma bort på olika sätt, tror Du kommer att skämma bort honom på ett bra sätt!!
  Sprutade han något vatten på Dej:)

 4. Ja inte är man bortskämd med inlägg på din blogg, men med ditt schema förstår jag nog att du inte hinner med.
  Men stort tack för dina kommentarer som du skämmer bort mig med:-)

 5. Hejsan! Hoppas allt är bra!? Kan tänka mej att det är mycket att stå i angående jobbet, men hoppas du har sköna helger då du framförallt kan hinna med dej själv och sånt som DU vill göra! 🙂

 6. Hallå, det är tyst både här och på Ig, hoppas allt är väl med Dej!!
  Här har det varit ”skit” ett tag, blev sjuk i slutet av veckan och kom hem med 38.8 i feber i fredags, dunderförkyld och har varit hemma t.om idag, inte helt ok men bättre, inte så kul med tanke på att jag skall åka till fjällen på lördag. Kommer definitivt inte att orka vandra så långa vandringar som var tänkt!
  Hörs vi inte här innan, så ses vi kanske på IG under veckan som kommer!

  Ha det så gott!
  annette

 7. Ser att det inte bara jag som undrar om du lever. Hoppas att du inte jobbar ihjäl dig och kan njuta av den underbara sensommaren i din stuga på kvällarna.
  Ett livstecken skulle inte sitta helt fel kan jag ju säga.

 8. Hoppas Du nu har fått ett välbehövligt Jullov och kanske även får njuta lite av Ditt lilla charmtroll som är på bilderna.
  Vill önska Dej en GOD JUL och riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Kram

Comments are closed.